Produkter til professionelle køkkener

anStorkøkken har gennem snart 40 år repræsenteret B.PRO på det danske marked. Sortimentet inden for storkøkken indeholder et bredt udvalg af produkter, der primært fokuserer på effektiv transport og opbevaring af fødevarer. 

I vores sortiment af B.PRO udstyr til storkøkkener finder du alt lige fra multifunktionelle transportvogne til smarte rulleborde. Du kan også supplere med funktionelt tilbehør som kantiner, der er med til at lette de daglige arbejdsopgaver.

Kvalitet og stabilitet

B.PRO transportvogne er udformet i rustfrit stål således, at de kan tåle lidt af hvert og har en lang levetid. Vognene tåler såvel varme som kulde og er godt rustet til hverdagsbrug i storkøkkener.

En transportvogn fra B.PRO godt ind i den travle hverdag i storkøkkenet, da vognen kan holde til lidt af hvert. Uanset hvilke krav du måtte have til en transportvogn, vil du kunne finde den rette transportvogn i vores forskelligartede sortiment. 

Erfaring og tryghed

I 1950 påbegynder B.PRO produktionen af rustfrit ståludstyr til den kommercielle køkkenindustri, og grundlaget for B.PRO storkøkken var dannet.

Mere end 60 års erfaring er med til, at give tryghed for B.PROs store sortiment, som er gennemtestet og yderest brugervenligt samt under konstant udvikling helt ned til de praktiske detaljer.

Hvorfor rustfrit stål?

    • Fordi rustfrit stål er mere robust

    • Fordi rustfrit stål er lettere at rengøre og vedligeholde

    • Fordi rustfrit stål ikke afgiver bly og nikkel

    • Fordi rustfrit stål kan overfladebehandles for at opnå den ønskede farve

Nyt fra B.PRO

B.PRO BASIC LINE

B.PRO BASIC LINE følger et enkelt princip: Perfekt præsentation af maden for enhver smag og til ethvert budget.

BASIC LINE fås i mange varianter, bl.a. som både varm, kold og almindelig buffet. Vælg mellem serierne SMART, EMOTION, DESIGN og KIDS. 

De børnevenlige serveringsmoduler fra B.PRO BASIC LINE KIDS er fx med sænket bakkesliske på 750 mm, så de er tilpasset børnenes højde. BASIC LINE findes naturligvis også til voksne.

Læs mere her

B.PRO COOK Front Cooking-system

B.PRO COOK dækker over et unikt sortiment af mobile- og andre multifunktionelle køkkenelementer, så du har muligheden for at tilberede mad, hvor du end er. 

Med sin højtydende filtersystem er B.PRO COOK mobile madlavningsstation designet til alle, der ønsker mere ud af deres kulinariske service. 

Med et mobilt front-cooking modul kan du tilberede mad alle steder f.eks. foran dine gæster. Du kan også bygge dit helt eget front-cooking system med udvalgte køkkenelementer som kogeplader, frituresteger og opbevaringsmoduler.

Læs mere her