Professionelle køkkenvægte fra SOEHNLE

Høj kvalitet og lang levetid

Se vægte fra SOEHNLE

Industrivægte af høj kvalitet

Som en del af vores industrisortiment forhandler vi vægte af mærket SOEHNLE professional, der er udviklet og produceret i Tyskland. Vægtene egner sig godt til køkkener på restauranter, i cateringsvirksomheder m.m.

Vægte fra SOEHNLE er af høj kvalitet, og de har en masse forskellige funktioner, så du kan være sikker på at finde en vægt, som passer til din arbejdssituation. Derudover er køkkenvægtene robuste og har en lang levetid således, at du kan få glæde af dine vægte i mange år frem.

Vælg mellem tre kategorier

Sortimentet af køkkenvægte til storkøkken er opdelt i tre kategorier, Basic, Standard og Professional. Derved kan du finde lige præcis den vægt, som bedst opfylder dine behov og den specifikke arbejdssituation.

Flere af modellerne er beskyttet mod støv og stænk, mens andre modeller også fås med separat display. Vægtene er tilmed flytbare og kan drives af batterier.

Medicinal vægte

SOEHNLE har et stort udvalg af medicinal vægte som kan skaffe hjem efter behov, da disse ikke er lagervarer.

Er du interesseret i SOEHNLES udvalg af medicinalvægte, eller ønsker du at høre mere, kan du kontakte Morten Hertig på tlf. 40 37 66 22 eller på mhe@an.dk.