Et moderne og velfunderet handelshus

En virksomhed med to forretningsområder

andersen & nielsen as er en virksomhed drevet af søskendeparret Marianne og Flemming Z. Blicher og som siden generationsskiftet i år 2000, har fokuseret på distribution og rådgivning af produkter til:

  • Køkkenindustrien private såvel som til professionelle storkøkkener
  • Byggebranchen inden for professionelt håndværktøj og instrumenter.

Se oversigt over medarbejderne i anStorkøkken

Nære relationer og vidvinkel på verden

Relationerne til husets afgørende leverandører går mange år tilbage - ja, helt tilbage til husets etablering i 1921 - og det tætte forhold til de mange leverandører giver et dynamisk og gensidigt respektfuldt samarbejde. Evnen til at matche kundekravene på de skandinaviske markeder med globale leverandørers kultur og forretningsmodel har været afgørende for husets succes og vil også i fremtiden være det.

Er godt købmandsskab nok i 2019?

Ud over at have talent for at sammensætte produkt og forretningsmodeller fra attraktive leverandører og drive firmaet med godt købmandskab, har Marianne og Flemming skabt en god arbejdsplads. En åben ledelsesstil kombineret med et højt ambitionsniveau gør, at der konstant opstår udviklingsmuligheder for medarbejderne som for manges vedkommende har lang anciennitet og ikke mindst værdifuld viden. Men vigtigst af alt, har ledelsen modet til at gå nye veje og være omstillingsparate i en verden med daglige forandringer.  

Hvad kan a+n tilbyde dig?

Når du handler med andersen & nielsen, kan du være sikker på at handle med fagfolk. Vi er specialister på vores to forretningsområder, og vi har den nødvendige viden om produkterne og deler hellere end gerne ud af den. Vi tror på høj faglighed, aktuel markedsrepræsentation og ordentlighed.

Marianne Blicher

Marianne er overordnet ansvarlig for forretningsområdet Køkkenteknik - som Storkøkken også er en del af. Marianne er desuden chef for marketing i huset. 

Flemming Blicher

Flemming står i spidsen for forretningsområdet Værktøj, herunder vores områder inden for professionelt værktøj bl.a. arbejdsmiljø, måleudstyr og håndværktøj.