Med madudportioneringsvogne fra B.PRO skabes forbindelsen mellem køkkenet og den spisende. Takket være komplette maddistributionssystemer kan du nu let levere eller servere mad, som lever op til højeste kvalitet.
På sygehuse, plejehjem, skoler, børnehaver samt i alle andre catering situationer stilles der stadig højere krav om sund, nærende og appetitlig mad. Og mad, som er tilberedt ordentligt, bør også nå frem i en appetitlig tilstand.
B.PROs sortiment er inddelt i tre kategorier, som alle tre tilbyder et bakkesystem og et beholdersystem.
Med et Cook & Serve system fra BLANCO bliver det let at holde madvarer ved rette temperatur og klargøre samt servere dem for de spisende. Cook & Serve systemerne er indbegrebet af moderne teknologi og sikrer et jævnt arbejdsflow.
Cook & Serve omfatter både et bakke- og beholdersystem. Nedenfor fås et overblik over de to systemer.
Se vores to systemer nedenfor:
Med et Cook & Serve bakkesystem skabes et flydende arbejdsflow gennem 4 trin:
Et Cook & Serve beholdersystem hjælper dig med at håndtere og servere madvarer gennem 3 trin:
Cook & Chill systemerne fra B.PRO gør det lettere at optimere tidsstyringen i forbindelse med håndteringen af kølet mad. Med Cook & Serve er det enkelt og hurtigt at nedkøle mad direkte efter tilberedningen, således at retterne bevarer deres gode smag og friske udseende.
Uanset om du vælger et bakke- eller beholdersystem, står mulighederne åbne for at skabe de bedste arbejdsbetingelser i forbindelse med håndtering af kolde madretter.
Få et overblik over de to systemer nedenfor:
Med et Cook & Chill bakkesystem skabes et flydende arbejdsflow gennem 4 trin:
Et Cook & Chill beholdersystem hjælper dig med at håndtere og servere madvarer gennem 3 trin:
Når det tager lidt længere tid mellem køkken og gæst, kan Cook & Freeze system være dig behjælpelig.
Cook & Freeze systemerne fra B.PRO gør det let for dig at tilberede og fryse madvarer, så de kan serveres friske efter uger eller måneder. Cook & Freeze omfatter både et bakke- og beholdersystem.
Nedenfor fås et overblik over de to systemer, og hvad de kan tilbyde.
Med et Cook & Freeze bakkesystem skabes et flydende arbejdsflow gennem 4 trin:
Et Cook & Freeze beholdersystem hjælper dig med at håndtere og servere madvarer gennem 3 trin: