Madudportioneringsvogne er leddet mellem køkkenet og den spisende

Med madudportioneringsvogne fra BLANCO skabes forbindelsen mellem køkkenet og den spisende. Takket være komplette maddistributionssystemer kan du nu let levere eller servere mad, som lever op til højeste kvalitet.

På sygehuse, plejehjem, skoler, børnehaver samt i alle andre catering situationer stilles der stadig højere krav om sund, nærende og appetitlig mad. Og mad, som er tilberedt ordentligt, bør også nå frem i en appetitlig tilstand.

Vælg det maddistributionssystem som matcher dine behov

BLANCOs sortiment er inddelt i tre kategorier, som alle tre tilbyder et bakkesystem og et beholdersystem.

Se hele sortimentet i vores anStorkøkken katalog 2019

 

Download vores katalog

Cook & Serve systemer

Med et Cook & Serve system fra BLANCO bliver det let at holde madvarer ved rette temperatur og klargøre samt servere dem for de spisende. Cook & Serve systemerne er indbegrebet af moderne teknologi og sikrer et jævnt arbejdsflow.

Cook & Serve omfatter både et bakke- og beholdersystem. Nedenfor fås et overblik over de to systemer.

Se vores to systemer nedenfor:

4-trins Cook & Serve bakkesystem

Med et Cook & Serve bakkesystem skabes et flydende arbejdsflow gennem 4 trin:

  1. Hold maden varm/kold: Til opbevaring af varme og kolde retter findes et stort antal af BLANCO vogne med varme og køl.

  2. Udportionering: Udportioneringen af de varme og kolde retter på bakker sker ved transportbånd. Efter behov anvendes isolerede låg til at beskytte retterne mod temperaturtab.

  3. Transport: Forskellige isolerede vogne kan anvendes ved transporten af portionsanrettede madvarer, som skal holdes kolde eller varme.

  4. Genopvarmning/fordeling: Genopvarmning kan ske ved hjælp af induktion eller varmluft. Alternativt kan der anvendes lågsystemer til at holde maden i bakketransportvognen varm eller kold. Bakkerne fordeles let i den mobile vogn.

3-trins Cook & Serve beholdersystem

Et Cook & Serve beholdersystem hjælper dig med at håndtere og servere madvarer gennem 3 trin:

  1. Hold maden varm/kold: Efter tilberedning skal madretter kunne holdes varme eller kolde. Til det formål findes et antal BLANCO vogne med varme og køl.

  2. Transport: Under transport har opretholdelsen af temperatuen, og dermed madkvaliteten, førsteprioritet. Derfor har BLANCO udviklet vogne præcis til dette formål.

  3. Servering: Der findes et antal forskellige BLANCO vognmodeller til den direkte servering af madretter, f.eks. madserveringsvognen, der skal køres til et buffetsystem eller multifunktionsvognen med varmeplader.

Cook & Chill systemer

Cook & Chill systemerne fra BLANCO gør det lettere at optimere tidsstyringen i forbindelse med håndteringen af kølet mad. Med Cook & Serve er det enkelt og hurtigt at nedkøle mad direkte efter tilberedningen, således at retterne bevarer deres gode smag og friske udseende.

Uanset om du vælger et bakke- eller beholdersystem, står mulighederne åbne for at skabe de bedste arbejdsbetingelser i forbindelse med håndtering af kolde madretter.

Få et overblik over de to systemer nedenfor: 

4-trins Cook & Chill bakkesystem

Med et Cook & Chill bakkesystem skabes et flydende arbejdsflow gennem 4 trin:

  1. Køling og kold portionering: Bakkerne bestykkes koldt ved transportbånd. Nye forsyninger og levering af de kølede retter sikres ved hjælp af forskellige dispensere, serveringsvogne og lagervogne.

  2. Transport: Efter udportionering følger den kølede videretransport eller opbevaring af de færdigt bestykkede bakker.

  3. Opbevaring/regenerering: Til opbevaring eller regenerering kan vælges mellem forskellige systemer - varmluft, induktion, induktion med dockingstation. Varme retter opvarmes, kolde retter holdes friske.

  4. Fordeling: Derefter følger fordelingen og udleveringen af bakkerne.

3-trins Cook & Chill beholdersystem

Et Cook & Chill beholdersystem hjælper dig med at håndtere og servere madvarer gennem 3 trin:

  1. Forberedelse/transport: Du kan vælge mellem forskellige vogne til forberedelse og transport - varmluftvogne, varmluft-multifunktionsvogne eller cirkulationsluftkølede banketvogn.Maden som er kølet i GN-beholdere opbevares efter tilberedelsen kølet eller opvarmes i den pågældende vogn.

  2. Opbevaring/regenerering: Beholderne kan opbevares i varmlufts- og multifunktionsvogne og regenereres efter behov.

  3. Servering: Til servering af madretter kan du vælge mellem forskellige varianter af vogne - fra serveringsvogne, der skal køres til buffetsystem til multifunktionsvogne for direkte servering.

Cook & Freeze systemer


Når det tager lidt længere tid mellem køkken og gæst, kan Cook & Freeze system være dig behjælpelig.

Cook & Freeze systemerne fra BLANCO gør det let for dig at tilberede og fryse madvarer, så de kan serveres friske efter uger eller måneder. Cook & Freeze omfatter både et bakke- og beholdersystem.

Nedenfor fås et overblik over de to systemer, og hvad de kan tilbyde.

4-trins Cook & Freeze bakkesystem

Med et Cook & Freeze bakkesystem skabes et flydende arbejdsflow gennem 4 trin:

  1. Kold udportionering: Udportioneringen af de dybfrosne retter på bakker sker ved transportbånd.

  2. Transport: De udportionerede dybfrosne madretter kan også transporteres over længere strækninger i de pågældende BLANCO vogne, f.eks. i lastbil.

  3. Regenerering: Til regenerering af de dybfrosne retter tilbyder BLANCO et stort antal løsninger, hvad end du vil regenerere med varmluft eller induktion.

  4. Fordeling: Efter regenerering fordeles retterne til gæsterne ved hjælp af en passende serveringsvogn.

3-trins Cook & Freeze beholdersystem

Et Cook & Freeze beholdersystem hjælper dig med at håndtere og servere madvarer gennem 3 trin:

  1. Regenerering: Regenerering af madvarer kan ske i kombidampvogne, varmluftsovne eller mikrobølgeovne.

  2. Transport: Til transporten af de opvarmede retter finder du passende løsninger til vidt forskellige formål blandt BLANCOs sortiment.

  3. Servering: Den direkte servering sker f.eks. fra mobile serveringsvogne. Vi anbefalinger gerne en løsning, hvis du forklarer os dine behov.