Om anStorkøkken

 

100 år på det danske marked 

Den 21. oktober 1921 slog Michael Andersen og Alfred Nielsen første gang døren op for deres isenkram-virksomhed, Andersen & Nielsen. Omdrejningspunktet for virksomheden skulle være import fra lande som Tyskland, England og Frankrig, hvor industrialiseringen havde gjort sit indtog og skabt væsentlige producenter med interessante værktøjer til den danske byggesektor og industri. 

100 år senere fokuserer vi stadig på at være et værdiskabende bindeled mellem producenter i hele verden og vores kunder inden for Byggeri og Industri, men har også udvidet forretningen med løsninger til storkøkkener og privatkøkkener.

Ét hus - tre forretningsområder

I dag drives andersen & nielsen as af søskendeparret Marianne og Flemming Z. Blicher, som siden generationsskifte i år 2000 har fokuseret på distribution og rådgivning af hhv. værktøj og udstyr til køkkener.

De to forretningsområder hedder i dag anStorkøkken som forhandler køkkenudstyr til industrikøkkener, anKøkken, der har fokus på udstyr til privatkøkkener og anVærktøj, som forhandler værktøj, instrumenter og maskiner til professionelle håndværkere og industrien.

anStorkøkken - en del af andersen & nielsen  

anStorkøkken er en del af andersen & nielsen as, som er et danskejet handelsfirma grundlagt i 1921. Vi leverer udstyr og løsninger til storkøkkener, restauranter, cafeer, catering og lignende. Vores sortiment spænder bredt og afhjælper opgaver under hele processen i storkøkkenet fra tilberedning og transport af maden til servering og oprydning. 

Værd at handle med 

Når du handler med andersen & nielsen, kan du være sikker på at handle med fagfolk. Vi tror på høj faglighed, aktuel markedsrepræsentation og ordentlighed. Med 100 år på markedet er vi specialister på vores forretningsområder, og vi har den nødvendige viden om produkterne og deler hellere end gerne ud af vores erfaringer.

 

Nære relationer til leverandører

Relationerne til husets afgørende leverandører går mange år tilbage - ja, helt tilbage til husets etablering i 1921 - og det tætte forhold til de mange leverandører giver et dynamisk og gensidigt respektfuldt samarbejde. Evnen til at matche kundekravene på de skandinaviske markeder med globale leverandørers kultur og forretningsmodel har været afgørende for husets succes og vil også i fremtiden være det.